fbpx

Iznajmite poslovnu adresu na najpopularnijim poslovnim lokacijama u Hrvatskoj

Iznajmite svoju poslovnu adresu na renomiranoj lokaciji i odaberite optimalno predstavljanje svoje tvrtke. S našim poslovnim adresama vaša tvrtka ispunjava zakonske uvjete i dobiva prvoklasnu prisutnost na najvažnijim gospodarskim tržištima u Hrvatskoj.
 • Pravno važeća poštanska adresa

 • Profesionalno zastupanje tvrtke

 • Preuzimanje pošte

 • Dodatne poslovne usluge

 • Rezervirajte mjesečno od 26,69 EUR + VAT

Pošaljite upit

Kontaktirajte naš tim za više informacija.

  Klikom na donji gumb slažete se s našim Uvjetima pružanja usluge te ste pročitali i razumjeli našu Politiku privatnosti.

  Budite pravno kompetentni i nabavite sve što vam je potrebno za unaprijeđenje poslovnih odnosa

  Neovisno o tome jeste li freelancer, startup ili malo i srednje poduzeće – poslovna adresa je temeljni element za kontakte s kupcima i komunikaciju s poslovnim partnerima. Nudimo Vam sve usluge koje su potrebne za osvajanje tržišta diljem svijeta.

  Morate li ispunjavati zakonske uvjete?

  Naša registrirana poslovna adresa je u skladu sa zakonskim propisima i tako Vam omogućuje ispunjavanje zakonskih poslovnih zahtjeva s maksimalnom lakoćom.

  Želite li uspjeti na svim marketinškim kanalima?

  Ostanite u kontaktu sa svojim klijentima i impresionirajte poznatom adresom. Adresa tvrtke prikladna je za posjetnice, tiskanice, web stranice i još mnogo toga.

  Želite li lako svladati formiranje svoje tvrtke?

  Postanite vlasnik adrese renomirane tvrtke za kratko vrijeme. Uživajte u procesu osnivanja tvrtke bez stresa.

  Trebate li poštansku uslugu za pisma i dokumente?

  Pošaljite svoju poštu na SquareOne i proslijedite je svom željenom članu tima ili je preuzmite na našoj recepciji.

  Što je poslovna adresa?

  Profesionalno pozicioniranje tvrtke u metropoli poput Zagreba počinje upravo tada kada se tvrtka osniva. Odabir poznate poslovne adrese prvi je korak na putu do uspješnog osnivanja tvrtke s čvrstom osnovom. Može se izvršiti upis u trgovački registar, dati otisak vaše web stranice, poslati memorandum i sve druge službene dokumente zahvaljujući pravno ispravnoj poslovnoj adresi.
  Vjerodostojna poslovna adresa posebno je zanimljiva samozaposlenim osobama koje žele osnovati tvrtku, ali ne žele koristiti privatnu adresu svog matičnog ureda kao adresu tvrtke. U ovom slučaju, rezervacija vanjske poslovne adrese idealno je rješenje kako biste kao sjedište tvrtke mogli pružiti atraktivnu kontakt adresu za poslovne partnere i potencijalne kupce, a da se pritom ne morate odreći vlastite privatnosti. Rezervacijom poslovne adrese možete učinkovito izbjeći da privatna adresa bude javno vidljiva i da se pojavljuje u rezultatima pretraživanja na Internetu.
  Poslovna adresa može biti zanimljiva i u kombinaciji s virtualnim uredom. Naime, poslovne adrese u vezi s virtualnim uredima posebno su atraktivne za tvrtke koje žele od samog početka biti blizu kupca s vlastitom kontakt točkom kako bi otvorile nova gospodarska tržišta. Osim toga, rezervacija virtualnog ureda može uštedjeti enormne troškove, budući da se ne mora iznajmiti ured i zapošljavati novi zaposlenici. Rezervacija prepoznatljive poslovne adrese stoga rastućoj firmi daje prednost na dva načina. Virtualni ured je također savršena opcija za samozaposlene koji mogu uštediti troškove tajništva.
  U SquareOne coworkingu možete koristiti i druge praktične usluge kao što su rezerviranje dnevnih ulaznica za naš coworking prostor i naše bogato opremljene privatne urede. Također možete dobiti ulaz u naše snižene konferencijske dvorane i prostore za događanja, koji se mogu rezervirati po satu ili po danu. Jednostavno odaberite konferencijsku dvoranu na mreži do koje možete lako doći i primite osobnu potvrdu od našeg tima sa svim važnim detaljima za vaš nadolazeći sastanak na licu mjesta.

  Koje Vam prednosti nudi poslovna adresa SquareOne coworkinga?

  Postoje brojni izdavatelji poslovnih adresa diljem svijeta koji imaju zanimljive pakete usluga i različite lokacije koje možete izabrati. Zbog ove raznolikosti pružatelja usluga i pravne važnosti poslovne adrese, zainteresiranim stranama treba malo vremena pri odlučivanju o poslovnoj adresi.
  Kada tražite pouzdanog i kompetentnog izdavatelja poslovnih adresa, posebno je važno uzeti u obzir da poslovna adresa ne služi samo kao službena adresa tvrtke, već može imati i pozitivan utjecaj na vanjski imidž tvrtke. Poslovna adresa SquareOne coworkinga na Trgu Žrtava Fašizma u užem centru grada Zagreba ostavit će posebno pozitivan dojam o vašoj tvrtki.
  Kao sestrinska firma globalnog ponuđača coworking prostora s oko 70 lokacija na tri kontinenta, nudimo višestruko lijepo dizajnirana radna područja s potpuno opremljenim radnim stanicama, kao i konferencijske sobe u nekoliko veličina, u kojima možete raditi u bilo koje vrijeme prema svojim potrebama ili primati kupce. Zapravo, ne nudimo vam samo legalnu poštansku adresu, već smo i savršena alternativa drugim pružateljima poslovnih adresa, jer vas možemo zastupati na najbolji mogući način na licu mjesta, ponuditi vam profesionalnu infrastrukturu i pružiti sveobuhvatnu podršku za vašim poslovnim partnerima.

  Gdje SquareOne coworking nudi poslovne adrese?

  Naša usluga digitalizirane poštanske administracije trenutno je u Zagrebu na Trgu Žrtava Fašizma 1, lokaciji sa pravno valjanom poštanskom adresom. Tamo možete primati, skenirati, pohraniti i proslijediti svu svoju pošiljku i pakete.
  Oni koji odaberu SquareOne coworking uvijek biraju najvišu razinu kvalitete, diskrecije, sigurnosti i integriteta.